×

Acasa Moldova Maramures Muntenia si Dobrogea Banat si Crisana Transilvania Oltenia Evenimente ENGLISH
Editia de 10 ani a Targului de Craciun din Sibiu

Perioada evenimentului: 18 noiembrie 2017 - Craciun 2017

Prima editie a Targului de Craciun din Sibiu a avut loc in 2007, cand Sibiul era Capitala Culturala Europeana si a reprezentat un proiect pilot, intrucat traditia acestui tip de eveniment nu exista in tara. Prima editie a fost pusa pe picioare de catre dr. h. c. Barbara Schofnagel, Atasat Social al Ambasadei Austriei la Bucuresti, impreuna cu Primaria Municipiului Sibiu. A inceput cu 38 casute montate in Piata Mica si a ajuns la peste 80 casute 10 ani mai tarziu, amenajate in Piata Mare.
Inca de la primele editii, evenimentul si-a facut un renume bun si a devenit singurul targ de Craciun din Romania cunoscut in strainatate si care atrage un numar tot mai mare de turisti in fiecare an.
Fiecare editie a adus noutati si atractii de succes, cum ar fi Atelierul lui Mos Craciun, vizitat in fiecare an de peste 3000 copii care fac rezervari cu o luna inainte de inaugurare; Parcul lui Mos Craciun, un parc de distractii pentru copii in centrul caruia sta un carusel construit special pentru acest eveniment; proiectul de city-break pentru evenimente, care a reprezentat o noutate in domeniu si se bucura de un succes deosebit, astfel incat aproape orice hotel si pensiune din zona ofera un pachet atractiv special pentru a vizita Targul de Craciun din Sibiu.
Sursa: targuldecraciun.ro